Kwaliteit blijft veel langer hangen, net als een goede afdronk.

 “Goed eten en drinken hangt voor mij samen met het goede leven.”

Foto-homepageDe nadruk ligt hierbij vanzelfsprekend op mijn speciaal geselecteerde kleine assortiment van (h)eerlijke kwaliteitswijnen.

Waarom kiezen voor mijn wijnen?
Kwaliteit staat voorop! De wijnen die ik importeer zijn geen commerciële wijnen met een massaproductie. Maar traditioneel geoogste wijnen gemaakt door wijnmakers die nog altijd met heel hun hart en ziel aan hun product werken. Ze smaken niet alleen ontzettend lekker, ze bevatten ook nog eens een minimum aan sulfieten, u kunt ze straffeloos (door)drinken. Daarnaast is mijn  assortiment  overzichtelijk en kunt u daarom gemakkelijk kiezen voor wijnen  met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

Inspireren
Ook kunt u op mijn blog enkele tips voor heerlijke  wijn spijs combinaties terug lezen die u zullen inspireren tot bewuster koken met als doel het creëren van een betere smaakontwikkeling. Daarnaast zullen er links zijn die verwijzen naar enkele restaurants en cafes waar ik aan lever, die ook garant staan voor specialiteit , kwaliteit en niet te vergeten een goede smaak.

Het gebied de Loire

Vallee de la Loire

Vallee de la Loire

De Loire is een rivier in Midden Frankrijk van 1000 km lang. Het gebied wordt Vallee de la Loire genoemd, het dal van de Loire.

Vanaf het oosten tot aan het westen waar de Loire de Atlantische Oceaan instroomt, bevinden zich vele wijngaarden met verschillende,  typerende druivenrassen die prachtige kwaliteitswijnen voortbrengen.